субота, 19 січня 2019 р.

Кудафудра

УВАГА!
ЛІТЕРАТУРНИЙ КОНКУРС!


Група дуже креативних та відомих людей України - письменниця Mila Ivantsova, а також письменники та сценаристи Артемій Кірсанов та Сергій Дзюба (автори роману та сценарію "Позивний Бандерас") - оголошує конкурс оповідань у збірку під чудернацькою назвою "КУДАФУДРА".
Ви не знаєте, що таке Кудафудра? То слухайте!
Французькою мовою "Cоup de foudre" означає удар блискавки. Або... кохання з першого погляду.
Найкращі історії саме про це незабутнє кохання у житті кожного ми й вирішили зібрати під однією обкладинкою у 2019 році.
Журі конкурсу: Mila Ivantsova, Артемій Кірсанов, Сергій Дзюба.

УМОВИ КОНКУРСУ:
- До розгляду приймаються художні авторські тексти українською мовою обсягом не менше 10000 і не більше 20000 знаків (з пробілами), в сюжеті яких означений феномен є не епізодичним, а центральним і рушійним.
- Прийом творів починається з 13 січня 2019 року, на Маланки, і закінчується у День Св.Валентина 14 лютого 2019 року включно.
- Електронна адреса для подання текстів: kudafudra@ukr.net із позначкою в темі листа Конкурс «КУДАФУДРА» і прізвище автора.
- Формат - Word, 14-й кегль, інтервал між рядкамі 1,5, шрифт Times New Roman. На першій сторінці автор має вказати своє ім'я, прізвище, контактний телефон, е-mail.
- Результати конкурсу журі цілком серйозно оголосить 1 квітня 2019р.
- Автор оповідання, яке отримає найвищий сумарний бал від членів журі, буде нагороджений заохочувальним призом.
- Автори всіх оповідань, які будуть визнані найцікавішими, отримають збірку в подарунок і будуть залучені до її презентацій.
- Члени журі також трудитимуться над написанням історій на задану тему.
- З приводу назви видавництва, яке виведе в світ наше спільне дитя, поки що дозволимо собі зберегти інтригу.
-------
Тож – від Маланки до Валентина!
Час пішов!

2 коментарі: